Coșul meu
Coșul de cumparături e gol.
Alb 2020

Soiuri: Mustoasă de Măderat, Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel

An recoltă: 2020

Apelație: DOC Miniș-Măderat

Volum alcool: 12,5 %

Clasificare: sec

Zahăr rezidual2,38 g/l

Proces producție:

 Cele patru soiuri au fost vinificate separat, iar mai apoi cupajate și măturate în inox cu propriile drojdii, timp de opt luni.

Note de degustare:

Culoarea este galben verzui. Acid și proaspăt, combină nuanțele proaspete de măr verde și citrice cu note de fori albe, soc, piersică. Gust mineral intens. În postgust se simt citrice, piersici albe și fructe tropicale.

Recomandări culinare: 

Aperitive, preparate pe bază de carne albă, salate, pește, sushi.

Temperatură de servire: 6-8° C



Rose 2020

Soi: Pinot Noir

An recoltă: 2020

Apelație: DOC Miniș-Măderat

Volum alcool: 12,5 %

Clasificare: sec

Zahăr rezidual1,39 g/l

Proces producție: 

Strugurii au fost culeși la sfârșitul lunii augurst și au stat la macerare timp de opt ore. Vinificarea s-a făcut în inox, iar maturarea s-a făcut pe drojdii fine timp de opt luni, tot în inox.

Note de degustare:

Un vin proaspăt și prietenos, care se dezvoltă frumos spre note de fructe roșii mici și fragi. Gustul este mineral și susținut de aciditatea ridicată. Postgustul de zmeură este amplificat de tonuri de ierburi aromatice și mentă.

Recomandări culinare: tartar de somon, paella cu fructe de mare, pește crud, salate, brânzeturi cremoase

Temperatură de servire: 8-10° C


Rosu 2020

Soiuri: Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

An recoltă: 2019

Apelație: DOC Miniș-Măderat

Volum alcool: 12,5%

Clasificare: sec

Zahăr rezidual0,22 g/l

Proces producție: 

Fiecare soi a fost cules la maturitate deplină, vinificat și apoi cupajat. Jumătate din producția a stat la maturat în baricuri de stejar românesc timp de șase luni, în timp ce cealaltă jumătate a stat la maturat în cisterne de inox pe drojdiile proprii.

Note de degustare:

Olfactiv întâlnim preponderent fructe negre de pădure, merișoare, zmeură, cuișoare și ușoare note de vanilie. Gustul, rotund și proaspăt, debutează cu fructe negre și piper pe care le regăsim și în postgust.

Recomandări culinare: 

Preparate cu carne de porc și vită, paste cu sos roșu, brânzeturi maturate cu pastă tare.

Temperatură de servire: 16-18° C


Pachet 6 Vinuri

2 x MaxiMarc, Fetească Regală, sec, 2020

2 x MaxiMarc, Rose Pinot Noir, sec, 2020

2 x MaxiMarc, Cadarcă, sec, 2017

Pachet 6 Vinuri

2 x Dealurile Măderatului Alb, Mustoasă de Măderat, Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, sec, 2020

2 x Dealurile Măderatului, Rose Pinot Noir, sec, 2020

2 x Dealurile Măderatului Roșu, Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, sec, 2020