Coșul meu
Coșul de cumparături e gol.

Familia

Pentru noi, familia înseamnă totul! Valorile pe care am construit Crama MaxiMarc sunt aceleași cu care am crescut și pe care le transmitem mai departe copiilor noștri: respect, angajament, abnegație și un strop de nebunie!

Am început această aventură în lumea vinului cu gândul la emoțiile trăite de Gheorghe Cosma în tinerețea lui, când îi plăcea să petreacă timp în vie sau când ajuta la culesul strugurilor în grădina familiei sale.

Iubim Măderatul și fructele pe care ni le oferă acest loc! Acesta este motivul pentru care am făcut tot ce am putut pentru a planta soiuri autohtone, pentru a culege în perioada cea mai potrivită, pentru a alege cei mai buni ciorchini și, astfel, să putem umple sticla cu gustul autentic al Măderatului.

Gheorghe este cel în jurul căruia gravităm cu toții: energia lui ne inspiră să lucrăm mai bine și mai mult. Viziunea lui ne încurajează să experimentăm și să descoperim modalități noi pentru a interpreta vinul și strugurii.

Alături de Gheorghe, lucrează și ginerele lui, Marius, și nepotul lui, George. Amândoi sunt ambițioși și au învățat să creadă în valorile pe care am construit crama MaxiMarc.

Viitorul nostru este la fel de frumos și plin de energie! George este la fel de determinat, ambițios și îndrăgostit de Măderat ca și bunicul și tatăl lui.

Numele cramei este inspirat de Maximilian și Marc, copiii lui George. Am ales să folosim numele celor mici pentru că reprezintă garanția Cramei MaxiMarc de a păstra aceleiași viziuni și pentru viitor. Cealaltă micuță a familiei, Sofia, dă numele brandului Castel Sofia.

Motto-ul Cramei – „Where dreams become wines” – a luat naștere dintr-o idee a lui Marius, care a avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele a fost să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și produce propriul vin. Acum, și-a îndeplinit visul. Crama MaxiMarc este locul în care visurile se transformă în vinuri.